De kunst is eeuwig, het centrale thema van de liefde. Voor duizenden jaren op veel manieren uitgebeeld twee mensen aan elkaar te worden of lijden, het geluk, de teleurstelling, de voltooiing, de uitzichtloosheid. De meest effectieve echter, misschien de muziek kan deze emoties. De opera literatuur de meest verbazingwekkende liefde je twee in een miljoen harten veroverd.

Norma van Bellini opera literatuur een van de meest aangrijpende liefdesverhaal

Norma van Bellini opera literatuur een van de meest aangrijpende liefdesverhaal

Norma, de druïde, de hoge priesteres van iemand in de liefde die niet kan: de vijand romeinse generaal, Pollio. De man, echter, een andere vrouw wordt aangetrokken. Norma vonden hun eigen aanbod als een offer zijn voor mensen verraden en liefde, van verdriet. Deze edele wakker pollio zou hebben gevoelens voor haar, en norma samen met het vuur.

Het vinden van elkaar, de spijt, de vergeving scène paar konden luisteren naar met droge ogen. Normen de rol van vrijwel alle wereld-beroemde sopraan gespeeld, met inbegrip van Montserrat Caballé, Joan Sutherland en Anna Nyetrebko. Maria Callas en Franco Corelli uitgevoerd door vooral schrijnend, zodra de laatste gemeenschappelijke manier voor het bereiden van Norma en pollio zou graag eindelijk is uitgekomen.

Een late liefde Als met een happy ending ending love opera, moeten we op zoek naar waar de helden uiteindelijk verlaten verlaten in elkaars armen op het podium, het zou moeilijk worden. Traviata van Verdi zal eindigen in een tragedie waar de twee jonge mensen die verliefd zijn is het te laat gaan om samen te zijn. Violetta, de bekende parijse courtisane, en Alfredo tot een gelukkig leven, als je niet in de weg van de man de familie van het meisje is pijnlijk verleden. Wat is de waarheid zal naar buiten komen en het paar een gelukkig leven, violetta op te overwinnen gaat longziekte, en liefde in de armen te sterven.

De geridderd koloratúr, Joan Sutherland en de beroemde “drie tenoren”, één van Luciano Pavarotti een van de meest perfecte koppels, een stem die we allemaal voelen de pijn en teleurstelling weerspiegelt de finale scène.

Liefde strijd van de week  De Piraat met de titel stuk gebracht in Bellini voor de europese roem. Niet per ongeluk, als een uitkomst gezien de geschiedenis, zoals ik nog nooit eerder gedaan door iedereen. Gualtieri, de piraat, na een lange tijd weer een ontmoeting met de liefde, Imogene-nel, die is Ernesto ‘ s vrouw. De vrouw in de strijd, de man overleed, de piraat is veroordeeld tot de dood, Imogene, maar die kon niet kiezen tussen hen, uiteindelijk ze allebei verliezen te storten. Wie zou dit krediet meer om te spelen, dan twee kunstenaars die het leven van een paar: Montserrat Caballé en Bernabéu Martí.

Bellini piraat, net als de Erkel Ferenc bán ze Bán opera in de waanzin het eindigt met de hoofdpersoon ik van hou. Verbod en Melinda liefde Otto maakt ongelukkig, probeer je de vrouw. Beide zijn vervloekt Melinda en de gemeenschappelijke kinderen. Maar vergeeft hem, Melinda verliest haar gedachten van de pijn en baby samen met verdrinkt zichzelf. De paar fantastische team in de hongaarse opera literatuur van de meest verbazingwekkende liefde bekentenis.

De eeuwige vraag: liefde of geld?

De eeuwige vraag: liefde of geld?

Puccini ‘ s Manon Lescaut, getiteld de wereld-beroemde art in de heldin geld en liefde wordt verscheurd tussen hen, tot ze eindelijk besloten: de rijke oude man, het comfort en de pracht en praal voor de jonge, bescheiden, leven in liefde, die worden gedwongen in ballingschap te gaan. Zo te sterven, zonder, maar samen. Manon en Des Grieux, twee door Maria Callas en Giuseppe Di Stefano vertelt de sob verhaal.

Huilen over loyaliteit Wie kent niet de zelfopofferende de geliefden Romeo en Julia-verhaal, waar de jonge mensen van elkaar gescheiden door het lot, en het onbegrip dat is het gevolg van de poison u en kunnen ze sterven samen. Gounod ‘ s opera finale scène van Anna Nyetrebko en Roberto Alagna zeer realistisch weergegeven op het moment dat de twee geliefden realiseren, nu samen voor alle eeuwigheid.

Alles voor de ware liefde Het Romeo en Julia verhaal, einde is zeer vergelijkbaar met Verdi ‘ s Aida opera van voltooiing. Aida, de ethiopische en Amneris, de egyptische prinses van dezelfde man, radames in de liefde. De egyptenaren zegevierde op de ethiopische mensen, dus radames te amneris moeten krijgen hitched haar, echter, zijn ware liefde, Aida, zodat u moet kiezen voor de dood. De twee jonge mensen, levend in een graf, waar ze samen op te wachten voor de pass.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *