De zang, de muziek cultuur stichting, dezelfde leeftijd als de bewuste zeneélés beginnen. De europese kunst van de 16e en 17e eeuw bijna uitsluitend op de zanger van de muziek, maar de vocale solo instrumentale muziek na de ontwikkeling van ook belang heeft behouden.

Het motet, de massa, de madrigál, de opera, oratorium, cantate en de begeleiding aan de piano song

Het motet, de massa, de madrigál, de opera, oratorium, cantate en de begeleiding aan de piano song

voor de laatste duizend jaar is gemaakt. Deze vocale genre is voortdurend in beweging en tot op de dag van de muziek van de artiest, het concert van het leven en de fase cultuur is een onderdeel van.

Podiumkunsten – muzikale werken, authentieke, goed begrepen, productie van geluiden, de interpretatie van het publiek. In andere woorden, het werk prestatienormen van instructies rekening worden gehouden, echter, de rapporteur van het eigen, het juiste begrip van de volgens de interpretatie van de uitvoering. De mens, sommige keel was als gevolg muzikale geluid of de melodie van de song.

De VOCALE opleiding heeft gedaan om uw longen uit de lucht trillingen in de snoeren. Deze spanning graden, afhankelijk van de toon hoogte: de losse stembanden dieper, de strakke hoger geluid tot gevolg. Tonen genuanceerde op, volume omlaag en op de versterking van de mondholte, de neus, de keel en de borst in de zorg.

De stembanden zijn lang en feszítettsége bepaalt de toonhoogte. Het volume van de gebruikte hoeveelheid lucht en de stembanden dikte. HANGFAJ met betrekking tot de verschillende types: 1/FEMALE VOICES (hoe hoger, slechts tot vaststelling van): SOPRAAN, de hoogste vrouw of kind stem, bereik meestal c1-f2, een professionele singer-c3 (f3-g3).

Solist bij gesplitste koloratúr, lyrische, dramatische sopraan; MEZZO – sopraan en alt tussen vrouw of kind de stem van zich, de sopraan van een donkere toon, dieper vocale bereik is meestal over de g-b2; ALT – diep vrouw of kind stem, verspreiden zijn meestal-c2, dieper alt in het geval van de f-van uitzonderlijk van e of d van e2, f2-ig; v-helemaal – alt geluid kleiner bereik. 2/de mannelijke stem: COUNTERTENOR – (man) is een singer hangfaj.

De vrouwelijke alt stemmen klinken hoogte van ongeveer bereiken falz

De vrouwelijke alt stemmen klinken hoogte van ongeveer bereiken falz

zoals een mannelijke zanger stem. Vooral 16-en 17. – eeuwse engelse kerkmuziek. Vocale bereik c-c2, de hoog: g-e2. De oude muziek, historische lezingen 20. eeuw in de tweede helft van opnieuw de countertenor zangtechniek. Bekende countertenor zangers:

Andreas Scholl, Leek Gabor, Michael Jackson. TENOR – de hoogste mannelijke stem geluid, locatie, gewone schaal, meestal c-a1, een professionele zangeres in de c-c2. Solist van de gesplitste heldhaftige en lyrische tenor, tenorbuffót. BARITON – het medium-geconfronteerd met een mannelijke stem, verspreiden zijn meestal -, gl -, soms G-e1,g1.

Solist van de gesplitste held en lyrische baritont, basszbariton. BAS – het diepste van een mens (man) voice locatie, omvang vooral E-d1, de diepe bas, de onderste limiet van de D, C, in uitzonderlijke gevallen, B1 kan ook. Professionele zangers bij gesplitste bas, diepe bas, basszusbuffót.

De stem van soorten, binnen enige andere vorm van discriminatie dan ook gebruikelijk: dramatische sopraan, lyrische sopraan, hőstenor, lyrische tenor, basszbariton en dergelijke. Het zingen van de kwaliteit van de harmonischen is afhankelijk van het aantal: 9 onder botte, meer dan 14 scherp. Dit is een goede ondersteuning, een goede lucht rantsoenen te beïnvloeden, kan worden verbeterd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *